[ Music ] : Fix You

hayah, udah lama gak posting. mau posting lagi ah. gara-gara si ka lis yang katanya kangen sama update-an blog ini, jadi ge-er deh mau posting lagi. tapi ya sepertinya sekarang mau nyanyi aja deh (heh, jangan tutup kuping gitu!)

ini adalah sebuah lagu yang sebenernya udah lama terbit. judulnya fix you, yang nyanyi coldplay. waktu lagu ini pertama-tama keluar sih saya biasa aja. ga ngarti maksutte apa, nyanyinya juga rada-rada ngantuk, jadi ga merhatiin deh. tapi, semua berubah saat negara api datang menyerang seorang teman baik nyetelin lagu ini versinya various artist yang nyanyiin lagu ini buat mengenang korban tsunami jepang, bah jadi jatuh cinte sama lagunya. liriknya bagus banget, terutama buat para galao-ers macem saya ini salah satunya (ngaku). simak aja langsung yakπŸ™‚ (copas dari sini nih)

When you try your best, but you don’t succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can’t sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can’t replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you’re too in love to let it go
But if you never try you’ll never know
Just what you’re worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I…

Tears stream down on your face
I promise you that I will learn from mistakes.
Tears stream down on your face
And I…

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

 

3 thoughts on “[ Music ] : Fix You

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s